Missie & Visie

De missie van Tijdloos is om de eigenheid van mensen te benadrukken door middel van kleding. Dit wordt gedaan door tijdloze kleding, die niet aan mode onderhevig is.

Onze visie is een wereld waarin kleding je eigenheid ondersteund terwijl je een duurzame en ethische beslissing maakt. Hierbij focussen wij ons op de zonnige dagen met kleding voor vrijetijdsbesteding.

Hieruit zijn vier belangen gekomen waar Tijdloos zich altijd aan houdt:

Eigenheid: wij bieden een groot assortiment met een kleine oplage. Er is veel variatie aan modellen en prints. Met deze kleding hoor je niet bij de massa en koop je geen massaproduct. 

Verkoeling: de kleding draagt luchtig bij warm weer, je voelt haast niet dat je het aanhebt. Dit komt omdat de kleding gemaakt is van natuurlijk materiaal (viscose of katoen). Door de makkelijke modellen draagt de kleding bij aan je dagelijkse comfort. 

Duurzaamheid: onze kleding is niet aan mode onderhevig, je kunt het elk jaar weer dragen.  

Eerlijke inkoop: de kleding wordt door ons direct ingekocht bij kleine familie ateliers in Thailand onder goede werkomstandigheden en tegen een eerlijke prijs. Hierdoor ontstaat een kleine kringloop economie zonder groothandel als tussenpersoon.